En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 4 september 2008

Av S - 4 september 2008 16:11

Idag har jag varit i skolan igen, börjar återhämta mig efter förkylningen nu. Bara lite hostig och snorig nu så till helgen är jag nog helt okej igen. :)


Har ju glömt berätta om helgens höjdpunkt! I lördags innan vi åkte till Valbo för att flanera lite så stannade vi till hos en bilfirma i Gävle. Petri ville kolla på någon ny Passat eller vad det var. Hur som helst så körde volkswagen någon kampanj med en tävling i eco-driving. Man skulle köra en speciell runda i Gävle och få en så liten bränsleförbrukning som möjligt, detta skulle man göra i en ny Golf Bluemotion som ska vara extra bränslesnål. Petri nappade direkt och vi körde iväg (det var knappt att jag fick följa med för Petri - det skulle ju bli extra vikt = drar mer bensin... Men det var tur för honom att jag var med för annars hade inte han hittat. Ha!). Och gissa vad! Petri körde mest bränslesnålt av alla, med stor marginal! När vi kom tillbaka stod genomsnittliga bränsleförbrukningen på 0.37 l/mil. Så i november ska han vara med i finalen dit alla vinnare från alla städer där de har varit tävlar mot varandra. Den som kör mest snålt vinner en sån där Golf bluemotion. Enligt killarna som höll i tävlingen så var han "jä*ligt nära en ny bil", så tydligen var 0.37 ett väldigt bra resultat. Nu är Petri helt inne på eco-driving och tränar när vi är ute och åker... Haha... Vore ju inte helt fel att vinna en sproilans ny bil som vi kan sälja och få en massa trevliga pengar för! :)


Imorgon kl 13.00 är det budgivnig på lägenheten. Håll tummar, tår och tassar är ni snälla! Vi har satt ett tak på vad vi kan klara av ekonomiskt men jag är rädd att budgivningen kommer att gå över det. Men men då är det väl så, vi kan ju inte köpa något som vi inte har råd med. Man vill ju kunna leva också, inte bara bo fint.

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards