En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 18 augusti 2008

Av S - 18 augusti 2008 09:40

Och regnet det bara öser ner... Det har regnat konstant nu i nästan ett dygn. Bläää!


Jag är ju ledig den här veckan och tycker att det vore trevligt med fint väder, men det är väl för mycket begärt antar jag. Jag gillar annars regn ibland, tycker att det är mysigt att sitta inne och läsa en bok eller se en film medan regnet smattrar på fönsterbläcken men det får väl vara någon måtta.  


Igår såg vi "Flyga Drake" som har kommit på dvd nu. Jag har ju nyligen läst boken och kände igen i princip allt, lite ändrade detaljer var det och slutet var väldigt kortfattat jämfört med boken men en himla bra film var det som jag verkligen kan rekommendera! Rörande och gripande på samma gång och nog tårades det i ögonen emellanåt. Nu håller jag på och läser "Tusen strålande solar" av samma författare och den verkar också väldigt bra. Annorlunda jämfört med de böcker jag brukar läsa, men bra!


Idag ska jag skriva in lite anmälningar som har kommit in till Valbo, trimma lite på mina egna grisar som ska ställas på KM:et i helgen och i Valbo sen. Städa gjorde jag igår så det behövs inte så jag får väl se vad jag hittar på. Gjorde ett riktigt ryck igår medan Petri fixade med sin systers bil. Diskade, dammade, dammsög och torkade golv i hela lägenheten och  planterade om fler krukväxter som behövde få sig lite ny jord och större kruka. Så nu är det så fint här hemma. :) Nu har jag en maskin tvätt igång och ska väl börja med att äta frukost tror jag.

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards