En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 3 mars 2008

Av S - 3 mars 2008 19:43

Hemkommen från veterinären... När jag kom hem från skolan och kollade Leonora så hade hon börjat få blodblandade flytningar från nosen. :/ Hon andades också märkbart tungt så jag ringde veterinären igen och hoppades på det bästa dvs att vi skulle få komma in akut på en gång. Och det fick vi! Kastade oss iväg i bilen med Leonora och hennes bebisar och fick träffa veterinären på en gång. Han försökte se in i nosen på henne med en sån där öronlampa med förstoring på och droppade också i lokalbedövning i nosborren. Sen började grävandet. :p Med en ögonpincett som var yttepytteliten i gripklon så lyckades han till slut dra fram ett 2 cm långt höstrå! Inte undra på att hon hade haft det jobbigt! Det var så långt att det måste ha suttit ända ner i svalget. Stackars liten... Men nu är det iaf borta och jag är 480:- fattigare. Leonora snörvlar fortfarande lite men jag antar att det finns en del gegga kvar som måste komma ut. Förhoppningsvis är hon mycket bättre inom några dagar. Skönt att få bekräftat att min teori stämde också, även om det var lite värre än en liten spånflisa. :p

Av S - 3 mars 2008 15:14

Nu har jag fått en tid till Leonora imorgon kl 8.45 Vilken tur att jag har körkort numer så att jag kan köra till veterinären själv. :) Hoppas nu att de kan göra något åt hennes snoriga nos och plocka bort det som sitter ivägen. Bebisarna får väl följa med i transporten antar jag, de är ju inte ens en vecka gamla.


Sitter i skolan nu och väntar på att sista lektionen för dagen ska börja. Riktig långdag idag med matte heeeela dagen. :/ Nu kl 16-18 ska vi ha mattelab tillsammans med kinesiska utbytesstudenter så vi måste prata engelska. Läskigt! Imorgon är jag iaf ledig men då blir det som sagt veterinärbesök och sen plugga industriell organisation och logistik. Tentaperioden börjar dra ihop sig och det är lika bra att börja plugga i någorlunda god tid.

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards