En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 27 mars 2008

"Ledig" torsdag

Av S - 27 mars 2008 09:38

En ledig dag. Eller tja, ledig och ledig, måste ju plugga hela dagen och så hämta lite priser till utställningen. Ska ringa dem strax och höra hur mycket det är - om jag kan ta det på cykeln eller måste ta bilen (hehe, jag KAN faktiskt ta bilen nu om det skulle behövas! Har fortfarande inte riktigt smält körkortet... :) ).


Vaknade och mådde skit idag. Ont i vänstra halvan av huvudet, det dunkar bakopm ögat och spänner i köken, dessutom mådde jag illa och trodde att jag skulle behöva kräkas. Tog en ibumetin och la mig igen men nu när jag har vaknat igen och varit vaken i en timme mår jag fortfarande dåligt. Sitter med en kopp kaffe och hoppas att koffeinet ska hjälpa. :/ Annars blir det till att ta en migräntablett - de funkar ju magiskt bra. Har varken ork eller framförallt tid att ligga däckad i migrän idag. Måste plugga!!


Leonoras lille pojke Calvin, som var tingad till utställning och avel, har visat sig ha ett pälsriktningsfel på ryggen. En liten "vinge" som inte alls vill ligga som den övriga pälsen. Han är galet söt, ett riktigt championämne, men det hjälper ju inte när man har en flärp på ryggen. Så, han är alltså till salu igen, till kel och petutställning den här gången. Har lagt ut annonser på marsvinsnätet och marsvinifokus, finns även bilder på plutten där så gå in och kika! Har fått fullt på bild-kontot här på bloggagratis och det är ju så himla jobbigt att ta bort gamla bilder. Först måste man radera dem från inlägget de är med i och först därefter kan man radera dem från bildlistan. Dumt! :p



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards