En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 26 mars 2008

Pluggeripluggera

Av S - 26 mars 2008 16:02

Så var två av tre tentor avklarade. Jag hoppas att jag åtminstone blir godkänd på dem. Matten igår är jag rätt säker på att den gick bra men logistiken idag är inte lika självklar. Nåja, det är bara att vänta och se.


Av Quillas bebisar lever nu bara tre och jag har inte mycket hopp för två av de kvarvarande heller. Den enda som går upp i vikt och verkar dia är saffronhanen så en liten kille borde det iaf bli kvar. Har försökt hjälpa dem andra att dia genom att ha bebis och mamma uppe i knät men de vill inte ta spenen. :/


I eftermiddag är det visning på radhuset, håll tummarna för att det kommer jättelite folk är ni snälla! ;p Och jadå Tomas, nog kan du får komma på grillning och vindrickning om det blir så att vi köper huset. :) Tänk så trevligt med en liten marsvinsuppfödarsammankomst i all enkelhet utan att det är utställning! Grilla, dricka vin och snacka skit - vilken idé! Vi kan väl slå fast det - alla som vill är hjärtligt välkomna på grillparty i radhuset i sommar. :)


Imorgon ska jag pluggapluggaplugga igen (tar nog ledigt från pluggande ikväll faktiskt) och hämta upp sponsrade priser på en zoobutik här i Gävle. På fredag är det pluggapluggaplugga som gäller och så lite utställningsförberedelser inför Valbo. Ska iväg till utställningslokalen vid 14-tiden och hjälpa till att ställa iordning allt. Sen får vi se om det blir så att J dyker upp här eller om hon löser det med samåkning istället. Funderar fram och tillbaka på om jag ska bada grisarna som ska med på lördag... De blev ju badade inför kallhäll, vilket är två veckor sen och jag tycker att de har jättehärlig pälskvalitet nu, lagom återfettad, så det känns lite synd att "förstöra" det med ett bad. Pannacotta ska givetvis badas för hon ställdes inte ut i Kallhäll, och så är hon ju viiit, eller tja, ska vara iaf. :p


Snart är det dags för henne att sättas med hane också. Hon är 6 månader nu men kan gott lägga på sig lite till innan det är dags. Ska leta reda på någon trevlig hane att para henne med tänkte jag. :) Vill ha en flerfärgad, gärna chokladbaserad eller iaf chokladbärare. Någon som har och kan tänka sig att låna ut? Behöver inte vara korthår utan kan vara rex eller teddy. Men inget långhår eller virvligt för jag vill ha släta korthåriga bebisar. :)





 
 
Ulle

Ulle

26 mars 2008 17:25

Jag har ju en rexhane som är född i början av januari...han kan du låna när han växt till sej lite....choklad/buff/white =)

http://ulles

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards