En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 16 april 2010

Känslostorm

Av S - 16 april 2010 23:33

En liten nattblogg såhär sent på fredag kvällen. Igår och idag har varit känslomässigt omtumlande dagar. :-/ Har pendlat mellan hopp och besvikelse om vartannat allt eftersom det här jäkla askmolnet har dragit fram och tillbaka och fram igen över Europa. :-/ Det är psykiskt påfrestande att inte veta hur det blir eller när Petri faktiskt kommer hem! Läste en artikel på aftonbladet där en psykolog t.o.m uttalade sig om att det är ovissheten i en sådan här situation som gör folk deperimerade och stressade och det stämmer då verkligen på mig!


Men nu ser jag iaf ljuset igen för Petri kommer förhoppninsgvis hem på söndag kväll om allt går enligt planerna! Imorgon bitti går tåget till köpenhamn och därifrån åker han någon sorts pendel (?) över till Malmö där han övernattar och sedan åker buss hem på söndag morgon. Så skönt att åtminstone ha en plan att gå efter, sen om den spricker pga någon försening här eller där det får jag ta då. Men han kommer iaf närmare hem!


Det kanske låter jättelöjligt allt det här, han lever ju och är vid ytterst god hälsa, och han kommer ju hem förr eller senare - men för mig har det varit jättejobbigt. Kan inte riktigt förklara varför mer än att jag bara vill ha honom hemma NU, helst igår.   


Nej, nu är det dags att ta en katt   under vardera armen och krypa till kojs. Natti natti på er!   

 
 
Linnea

Linnea

17 april 2010 02:34

All den här askan, så hemskt vad den förstör. Hoppas han kommer hem så du kan få lite lugn och ro! Natt på dig :)

http://strawberismarsvin.bloggplatsen.se

 
Malin

Malin

17 april 2010 17:05

Kommer han på fredagen eller söndagen?? Du har skrivit båda. ;)

Bra att han är på väg!

http://www.wilmapalmen.blogg.se

 
Sophie

Sophie

17 april 2010 17:11

Ah, bra att du såg det Malin! Jag var nog rätt trött när jag skrev inlägget. :-) Han kommer hem imorgon kväll, söndag. Ska bli skönt att få hem honom! :-)

http://www.luneas.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards