En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 2 april 2010

Av S - 2 april 2010 22:44

Barnvaktningen i onsdags gick utmärkt. M var så snäll så och låg och kikade på mig ett tag innan han somnade på mitt bröst. *mys* :-) När mamma M kom tillbaka igen drog vi iväg på en liten lunch på stan, jättetrevligt!


Idag har det inte direkt varit någon inte-göra-någonting-vilket-man-ska-på-långfredagen-dag utan vi har varit ner på stan en sväng (skönt att de faktiskt har öppet även på långfredagen nu för tiden!) och sedan var vi och käkade med pappa som kom på lite påskbesök! Tusen tack för middagen och påskägget med innehåll pappsen! :-) Pappa hade även med sig en bunt gamla kort från när jag var sisådär 10-14 år, jisses... Men himla kul att ha kvar förstås. Nu på kvällen har vi kollat på talang och svullat ännu mer godis. Det står mig nästan upp i halsen nu... Urk. :-p


Förresten så fick jag veta häromdagen att Jonah och Kian har fått ett nytt hem som verkade bra enligt tidigare ägaren. Jag fick kontaktuppgifterna till den nya familjen men mailadressen verkar inte funka så jag ska ta och ringa dem här någon dag för att höra mig för lite hur det går osv.


Nu har det också blivit bestämt att lilla Pimienta flyttar till Krokas uppfödare Felicia så småningom. Det innebär att det bara finns en bebis kvar till salu i senaste kullen, nämligen crestade saffronkillen Piripiri. Han är en jättemysig liten kille som är stor och rejäl och säkert kommer att kunna bli en riktig petstjärna. :-)


Här nedan ser ni ett litet bildcollage på honom.


 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards