En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 23 april 2010

Av S - 23 april 2010 10:07

 Sitter i skolan nu och jobbar med mitt exjobb... Roligare sysselsättning kan man ju ha en fredag. Men, men, snart är det helg och då slipper man plugga! :-) Imorgon ska jag och Petri åka till Uppsala och shoppa. Det var så himla längesen jag var där så det ska bli skoj att gå runt och kika på hur stan har förändrats. Återuppleva gamla minnen. ;-) Jag bodde ju i Uppsala när jag och Petri träffades så vi har en del trevliga minnen från den tiden - ta bussen ner på stan från Eriksberg och strosa runt, fika på café Linné, picknick i Hågadalen, kantarellpizza i Sommarro... :-)


Leannas bebisar är så söta och pigga. De har alla passerat sina födelsevikter med råge nu och de snuttar så duktigt så. :-) jag har bestämt mig för att spara Chokladbiskvi trots att han är en hane. Han ska få bo med Kokostopp tills vidare. Gisela gav mig ju en mycket bra anledning till att spara honom - mina petlinjer måste ju leva vidare! Om jag inte sparar någon ur den här kullen så har jag ju ingen pettis kvar att avla på. Mycket bra argument! ;-) Sockerkringla är tingad till Linnea som köpte Odelia men lille Äppelmazarin är fortfarande till salu. Kom och köp!  Jag har faktiskt skickat in registreringspapper på Chokladbiskvi och Äppelmazarin, Äppelmazarin är ju self saffron och utställningsbar (de få vita stråna i nacken går att trimma bort) och Chokladbiskvi är ju enfärgad saffronargente vad jag kan se i dagsläget så jag tänkte att det kunde vara kul att ställa ut honom någon gång på skoj. Han har ju ett rejält öronveck också och kommer mest att ställas i pet men någon gång i ras kan ju vara kul. 


Nej, nu ska jag återgå till studierna...



Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards