En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 12 april 2010

Av S - 12 april 2010 11:16

Nu sitter jag på skolan och håller på med mitt exjobb. Hade möte på företaget tidigare idag men det var snabbt avklarat så nu sitter jag här och läser och översätter jobbiga texter. :-p


Petri åker till Holland idag för att gå en kurs i kulbombning, han kommer inte hem igen förrän på torsdag kväll så jag är alltså gräsänka i många långa dagar. Tråååkigt! Ikväll drar jag till Bollnäs för att hälsa på min bror, hans sambo och lilla Jonas. :-) Faster har förstås köpt en påskpresent till Jonas som han ska få nu, lite försenat sådär. Eftersom det är kläder så började jag känna att det var dags att han får dem nu, annars hinner han väl växa ur dem innan han ens har fått dem. ;-p Han växer ju så det knakar! Ska försöka hinna baka något att ta med mig upp också så att vi har lite att fika. :-)


Igår blev det en 6 km löprunda igen, tror att det är 5:e i ordningen nu för min del. Och det börjar faktiskt gå lättare! Första två kilometrarna är riktigt jobbiga men sen släpper det och jag är inte helt slutkörd när vi är färdiga så det bådar ju gott. :-) Men någon entusiastisk löperska blir jag nog aldrig... Tur att det bara är Petri som måste springa Lidingöloppet, jag hade aldrig fixat det!


Det börjar bli dags för Vanillas bebisar att flytta hemifrån också. Pimientos matte kommer och hämtar honom på torsdag och Pimenta ska väl också flytta så småningom när transporten är löst. Någon som ska till Göteborg snart? Och kvar till salu är förstås Piripiri, lilla sötkillen! Han och Kokostopp kommer verkligen jättebra överrens och Kokos är så glad över sitt sällskap så det känns nästan elakt att låta Piripiri flytta. Fast Kokostopp ska ju kastreras så småningom och då får han det ju ännu roligare när han får bo med honor! :-)


Nej, nu ska jag fortsätta plugga...



Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards