En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 7 april 2010

Av S - 7 april 2010 12:02

Det är bara att konstatera att jag inte kan koncentrera mig på att arbeta med mitt exjobb här hemma. I fortsättningen, med start imorgon, får jag helt enkelt se till att åka till skolan för att sitta där istället. Det finns alldeles för mycket som distraherar hemma. Kanske någon marsvinsbur behöver städas? Jag bara måste ju få surfa runt lite på de bloggar jag följer, eller hur? Och nu kom visst posten också, undrar om det kom något kul! Men vänta nu - visst behövde marsvinen få några klor klippta just precis nu! :-p Inte alls bra... Men idag har jag ju en anledning att vara hemma iaf eftersom jag väntar på att de ska komma och leverera vårt nya kyl/frysskåp! Vi beställde det för snart två veckor sedan och nu äntligen ska vi få hem det! Det kommer att bli så snyggt och praktiskt! :-)


Eftersom jag fick för mig att städa marsvinsburar tidigare (ja de skulle förstås städas idag men jag hade ju kunnat plugga klart för idag först...) så passade jag på att flytta ut Piripiri och Pimineto från mamma, systrar och burkompisen Nellike. Istället fick de varsin trevlig farbror att kampera ihop med. :-) Piripiri fick flytta ihop med Kokostopp och Pimiento med Lucky Me. Oj så roligt gammelgubbarna tyckte att det var! Till och med gamla Lucky Me som blir fem år i höst gjorde några små popcornskutt tillsammans med sin lille pojke. :-) Nu är det lugn och ro i burarna och småkillarna verkar trivas med sina farbröder. Enda kruxet är väl att Kokostopps kraftfodergiva är kraftigt ransonerat (han får bara några smulor kornkross varje morgon, mest för att få något när alla andra får) och det passar ju inte direkt en växande liten hanes behov. Jag får se hur jag ska lösa det, kanske får ta ut Kokostopp medan Piripiri äter på mornarna. Piripiri är förresten fortfarande till salu! Han är en supermysig liten kille som är stor och stadig. Han verkar bli en mycket trevlig liten kille och nu när han bor med mysfarbror nummer ett så lär han ju inte bli mindre tam direkt. De är så söta tillsammans, båda rödögda och med jätteblaffor till öron. :-)


Nej, om man skulle ta och rensa gamla kylskåpet. Det måste ju göras idag iaf...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards