En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 7 september 2009

Av S - 7 september 2009 08:15

Så var Örsundsbro-utställningen avklarad då. Med mycket fina resultat för Luneas grisar. :-) Kokostopp fick 92p, silverkort, blev 1/4 och blev sedan Bästa Pet 1 i finalen! Jag visste väl att han skulle gå långt om han bara fick vara med. ;-) Nu hoppas jag att Krokas håller sina tänder borta från Kokostopp så att han kan fortsätta sin petkarriär! Det gick iaf förvånansvärt bra att sätta ihop dem igen efter utställningen men det kan bero på att Kokostopp var virkonad och fuktig i pälsen.


För lilla Vanilla gick det bra, hon fick 88p men blev salgen av sin kullsyster som uppfödaren hade behållit. 2/3 i klassen slutade hon och fick iaf ett CK. :-)


Och Gizelle då... Jag tvekade på om hon skulle få följa med eller inte men efter badet i fredags så bestämde jag mig för att hon fick en chans iaf. Jag är väldigt petig vad gäller utställningsgrisarnas kondition och kropp och hon uppfyllde inte riktigt min krav på kroppen, något halvt hekto till så hade hon varit jättefin men nu upplevde jag henne alltså som aningen tunn. Hur som helst så fick hon 90p, cert och blev BIR. I stora BIS-finalen slutade hon sedan som 4:a! Och hennes tänkte jag lämna hemma! Ibland är man för petig för sitt eget bästa... ;-)


Lille Kenton åkte via D till sin nya matte N och jag fick senare rapport om att allting hade gått bra och att matte N var nöjd. :-) Sånt är skönt att höra! 


Det var en trevlig liten utställning iaf, lagom mycket folk och djur på plats. När vi kom hem igen i riktigt skaplig tid (strax efter kl 18) åkte virkonet fram och alla grisarna som varit med virkonades liksom transportburen. Det känns säkrast så...


Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards