En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 16 september 2009

Av S - 16 september 2009 18:12

Har suttit och funderat på vilka grisar som ska få följa med till Kallhäll den 1 november... Det lutar åt följande startfält:



Ixias Explorer Vanilla, self buff junior, ras och ev pet - det beror på om jag lyckas träna bort hennes fula ovana att bitas i fingrarna ;-p men annars är hon en riktigt farlig pet med sin kropp!





Luneas Katinka, self buff junior, ras. Katinka är bara en liten plutt än så länge men vid utställningen så kommer hon att vara hela 3,5 mån. Kan bli spännande att se hur hon står sig mot Vanilla och de andra buffarna som jag tror kommer att dyka upp - kul med en stor buff juniorklass!


Luneas Leanna, crested saffron junior, ras. Leanna har ju dubbla veck tyvärr men jag vill ändå ställa henne i ras för en bedömning, hon är ju grymt fin i övrigt.




SCh Luneas Gizelle, crested saffron senior, championklass ras. Jag fick blodad tand när det gick så bra sist i Örsundsbro så jag väntar nog lite med nästa kull och ställer ut henne en gång till. Vore ju himla kul om hon kunde bli årets crested. :-)





Luneas Kokostopp, nonself saffron dalmatiner, pet. Självklart får Kokos följa med och fajtas i petten! Min stora, fina pojke. Vägde honom häromdagen och han väger över 1300 g, och är bara 7 månader... Inte så sunt kan tyckas men det är verkligen bara muskler - han är stenhård i kroppen! Hoppas bara att det inte omvandlas till fett så småningom utan att han behåller sin form.





Hade lite tankar på att även ställa ut Krokas men jag känner att jag inte kommer att hinna trimma så många rasdjur, jag har dessutom en tenta på fredagen samma vecka som utställningen. :-p Krokas är ju hane och har hela livet framför sig att ställas ut på, inga ungar som kommer att försämra formen där inte som med honorna så han får helt enkelt vänta lite till. :-)

 


 



Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards