En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 28 september 2009

Av S - 28 september 2009 19:59

I lördags var jag och Petri till mamma på partaj. Förutom mamma och hennes man var mina två mostrar med respektive, min morbror med sin fru och min bror, hans sambo och lille Jonas där. En del åt surströmming (INTE jag!) och andra åt grillat, det var trevligt och mysigt och jag fick rå om lilla gullisen Jonas ett tag. :-) Han har hunnit bli nästan 3 månader nu och växer så det knakar!


Här nedan en bild på far och son.




Av S - 28 september 2009 19:57

Igår förmiddag såg det ut såhär hemma i soffan. :-)


 


Jag och Siri myyyyyser! Ni får ha överseende med mitt extremt bleka och osminkade ansikte och blöta hår. ;-)


Av S - 28 september 2009 19:48

Nu sparkas det för fullt i Elodies mage, idag borde det vara 2 veckor kvar tills bebisarna anländer. Hon går fortfarande kvar med Nonne men borde få flytta ihop med någon/några honor istället. Jag försökte mig på det i fredags men det gick inte bra. :-/ Försökte få ihop henne med Tosca och Crepes under Lucky Me:s inverkan och det gick väl okej på golvet men väl i buren så var Crepes för jävlig på stackars Elodie. Elodie är väldigt ranglåg och under hennes förra dräktighet fick hon gå ensam den sista veckan eftersom hennes dåvarande burkompis plötsligt fick för sig att trakassera Elodie. Risken för att det blir samma sak nu är alltså ganska stor... Nu har jag ju iaf Musse som hon kan gå med och få lite sällskap som tur är men det vore ju smidigt om hon kunde gå i en stor bur tillsammans med andra honor, antingen Crepes och Tosca eller med Yalima och Gizelle. De sistnämnda är jag väl rätt tveksam till dock eftersom de mobbade lilla Leanna så mycket att hon fick flytta till en annan bur. Men det är väl värt ett försök antar jag.


Leanna ja... Jag funderar på att sälja henne ändå, misstänker att hon har en liten extracrest alldeles bakom den riktiga. Hon har hela tiden haft en lite konstig pälsriktning precis bakom cresten och idag upptäckte jag att det faktiskt var som ett till centrum en halv centimeter bakom det riktiga centrumet. Hon har ju faktiskt sina dubbla öronveck också och det är emot mina principer att avla på ett djur med dubbla veck. Det har bara varit så förbaskat svårt att förmå mig att sälja en så söt hona, men nu med det ev dubbla centrumet i cresten så känns det som att jag ändå måste ta dte beslutet. Så ja, om någon är intresserad av en kolossalt söt liten crestad saffrontös till kel och petutställning så är det bara att hojta!

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards