En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 8 maj 2009

Av S - 8 maj 2009 09:02

Idag är jag ledig från skolan men inte är jag sysslolös för det. Tänkte börja med att äta frukost, sen börja bada alla marsvin som ska med imorgon. Det blir sex stycken allt som allt varav två är Ilias som ska flytta och Isaiah som är till salu. Packa och förbereda transporterna inför morgondagen. Sen ska jag försöka plugga lite idag också, måste verkligen det även om det är trååååkigt för tentan närmar sig.


Och i eftermiddag komm Petri hem igen! Yey! :-D Så tråkigt när han inte är hemma, det tycker både jag och katterna som går ner på halvfart när någon av husse eller matte är borta. De trivs bäst när hela familjen är samlad, då är det som det ska vara. :-)


En liten rapport om Jonah förresten, jag blir inte riktigt klok på honom. Häromdagen trodde jag att det var kört med honom, han hade rasat i vikt ännu mer men nu verkar det som om han lägger på sig igen. Kan inte säga att det klickar så jättemycket när han andas nu men däremot är han fortfarande lite tungandad. Jag funderar på om han kan ha någon missbildning i svalget för flera gånger har jag hört honom hosta till några gånger i rad precis som om han har satt något i halsen. Visst kan de göra så emellanåt men det här känns som om det har hänt onormalt ofta. :-/ Vi kämpar iaf på och hoppas på dte bästa!


Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards