En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 8 mars 2009

Av S - 8 mars 2009 10:44

Dagen efter stormen. :-) Skämt åsido men det är väldigt omtumlande och utmattande att arrangera en utställning. Gårdagen kändes iaf lyckad där det mesta klaffade som planerat. Jag hoppas att alla utställare är nöjda också. För min egen del gick det jättebra! :-) Nonne fick 90 p, cert och blev BIR-R och är därmed Svensk Champion nu! Gizelle fick också 90p, cert, BIR och blev dessutom BIS 4! Jätteroligt förstås och hon stod som ett litet ljus min lillstumpa. :-) Men roligast var nästan domare L:s kommentar till placeringen. För Crepes gick det mindre bra, hon blev bara 4/5 med kommentaren att hon var välväxt men önskades mer massa över skuldrorna.


Kul att träffa allt folk och mingla runt också, även fast jag var kommissarie kändes det mesta under kontroll tack vare alla duktiga Mittare som hjälpte till. Årsmötet däremot var en besvikelse. Av 55 medlemmar var vi bara 8 stycken där med rösträtt. Det är riktigt illa tycker jag. Det var nätt och jämnt att vi fick ihop en styrelse. Ett stort fång rosor till alla Mittare som hjälper till och fixar och donar inför/under/efter utställningarna men en stor tistel till er som aldrig hjälper till varken före, under eller efter utställningar men gärna kommer och ställer ut...Visst kan det hända att man faktiskt inte kan hjälpa till på en utställning av en eller annan anledning men när det upprepas gång efter gång och man gärna kommer och ställer ut men inte lyfter ett finger för att hjälpa till då blir jag så trött och ledsen! Varför ska vi få stackare behöva slita ihjäl oss för att anordna utställningar medan ni bara glider in, ställer ut och glider hem igen? Om ALLA hjälptes åt så skulle det gå så mycket snabbare och smidigare! Vill ändå sända en extra eloge till Ankis familj som ställer upp i vått och torrt trots att de inte har ett jättestort eget marsvinsintresse, hur skulle vi klara oss utan er på utställningarna!? Heja hela familjen Törnqvist med Björn i spetsen! :-)

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards