En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 14 juni 2008

Av S - 14 juni 2008 11:16

Längesen jag skrev nu men det har varit fullt upp med truckskola, födelsedagsfirande, burstädning osv. Det märks stor skillnad nu när vi båda två har kommit hem vid fem-tiden på eftermiddagen - kvällarna går så fort! Tidigare när jag gick i skolan så var jag ju hemma mycket mer och kunde städa och pyssla när inte Petri hade kommit hem ännu, det går ju inte nu och det har synts... Städningen av lägenheten har definitivt legat efter men nu har vi iaf gjort ett ryck så nu ser det okej ut igen. :)


Igår tog jag iaf truckkort, klarade uppkörningen vilket var en väldig tur eftersom jag i princip bara kommer att köra truck hela sommaren och ett truckkort är en förutsättning för att jag ska få göra det. :p Men det gick alltså bra och på måndag börjar jag med introduktion.


Grisarna mår finfint allihop, alla bebisar växer så det knakar och lilla Emi är uppe på 70g nu. En riktig liten fighter med enorm livsvilja måste hon vara! Även om hjärtat klappar lite extra för de där pyttebebisarna som ser så ynkliga ut och som man har svårt att tro att det ska överleva men som ändå gör det, så ska jag inte spara Emi. Hon har lite vitt i cresten och därför kommer hon att bli till salu till kel och petutställning (eller amerikanaravel kanske om man vill ge sig på det). Hon är som sagt en riktig tuffing som har kunnat konkurrera med sina fyra större systrar. De två största honorna väger dubbelt så mycket som Emi nu men det hindrar minsann inte lilla fröken från att ta kommandot över tutten. :)


Idag blir det nog en tur till Valbo och Ikea, vi ska inte handla något särskilt (eller snarare borde inte...) men det är alltid kul att titta lite. :) Ikväll blir det nog fotbollstittande, även om ingen av oss är något fotbollsfreak så är det lite kul när det är en viktig match och Sverige spelar.



Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards