En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 6 juni 2008

Av S - 6 juni 2008 17:08

Underbar sommardag idag, nationaldagen till ära. :) Jag och Petri har legat och lapat sol på Engeltoftabadet större delen av dagen och nu håller vi på med middagen som får bli något så enkelt som korv med bröd, räksallad och rostad lök. Och så hade de färskpotatis i affären så jag var tvungen att köpa det också, det är ju så himla gott med färskpotatis med flingsalt på!


Igår blev vi bjudna på grillning och det var himla trevligt och gott. Min migrän gjorde sig dock påmind igen framåt kvällen och det var inte roligt alls att sitta på en skumpig buss i 1,5 timme nästan, mådde jätteilla och stupade i säng direkt när vi kom hem efter att ha tagit en migräntablett. Imorse vaknade jag pigg och glad igen, tur det!


Imorgon är det dags för bröllopet som vi ska på. Åker hemifrån på förmiddagen och kommer inte hem igen förrän söndag eftermiddag, känns inte jättekul att lämna Yalima med bebisar så länge men det är inte mycket att göra. Har köpt lite "fin-mat" åt grisarna idag som de ska få utöver det vanliga gräset innan vi åker imorrn. Får lassa in mycket mat åt dem så ska de nog klara sig bra. Lille amerikanar-hanen somnade in i morse, han förstod aldrig att man måste dia för att överleva. :( Men det var väntat, att få sex ungar att överleva är inte det lättaste.

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards