En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 10 september 2008

Städning och akupunktur

Av S - 10 september 2008 12:59

Puh! Oj så duktig jag har varit nu. :) Först gå i skolan på förmiddagen, cykla hem, diska, slänga i en maskin tvätt, åka iväg och handla marsvinsmat, hem igen och packa upp, städa burar och så dammsuga. :) Nu sitter jag och väntar på att min lunch ska bli klar. På Alps pizzeria. ;) Har beställt friterad kyckling med sötsur sås och det skulle vara klart om 10 minuter. Alps ligger alltså i samma hus som vi bor i men vi äter faktiskt sällan där. Sen vi flyttade hit har vi kanske ätit/tagit hem mat max 10 gånger, men nu var jag sugen och det var ett enkelt och snabbt alternativ till lunch.


Igår var jag på konsultation för akupunktur pga min migrän. Fick träffa en sjukgymnast som kände igenom nacke och rygg och tydligen så hade jag mycket låsningar lite här och där som han trodde kunde bidra till migränen. Första besöket gick därför inte ut på någon akupunktur utan att ta bort låsningarna, det gjorde han med diverse ryck och tryckningar som fick det att smälla till på flera ställen i ryggen och nacken. Lite läskigt när det smäller till som ett pistolskott i nacken! Men det kändes bättre efteråt och huvudet kändes liksom "lättare" när han hade knäckt ut kotorna. Tydligen är jag överrörlig i de flesta leder också och då är det vanligt med spänningshuvudvärk enligt honom, man får lättare låsningar då. Vi får väl se om det blir några nålar vid nästa tillfälle. Jag ska dit igen nästa måndag och har ytterligare tre tider inbokade de närmsta veckorna. Eftersom jag har fått komma dit genom en remiss så kostar det bara 100:- per besök - himla bra tycker jag! Annars kostar väl akupunktur många hundralappar per gång?


Nej, nu ska jag hämta min goda lunch. :) 

 
 
Hannah

Hannah

10 september 2008 14:47

Hej ! Jag har nominerat din blogg ! kika in hos mig så får du se....
kram kram

http://hannah-hjortsberg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sophie

10 september 2008 18:55

Har också låsningar (länden, mellan skuldrorna och nacken), går till kiropraktor var tredje månad... hade gärna också haft 100 spänn per gång för det är svindyrt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards