En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 16 april 2008

Dumma huvudvärk!

Av S - 16 april 2008 13:34

Denna förbannade huvudvärk tar knäcken på mig. :( Hade migrän i förrgår och tog migränmedicin. Vaknade utan huvudvärk igår men under dagen smög den sig på igen, stod dock emot och tog ingen tablett, inte ens ibumetin. Jag och Petri tog en riktig långpromenad  på 1,5 timme på kvällen och då kändes det bättre men när vi kom hem igen blev huvudvärken värre. Gick och la oss i hyffsad tid för en gångs skull men jag orkade inte ens läsa utan ville bara somna på en gång och sova bort huvudvärken, för det brukar ju funka. Sen sov jag oroligt hela natten, vaknade flera gånger alldeles kallsvettig och fortfarande med dunkande huvudvärk. När Petri åkte till jobbet imorse strax efter kl 6 kapituelrade jag och tog en migräntablett. Vaknade drygt 2 timmar senare helt utan huvudvärk. Vilken befrielse! Men nu börjar det smyga på igen. :(


Börjar tro att uppfödarkollegan, tillika optiker, T har rätt. Jag borde göra en synundersökning. Märker ju själv att jag ser riktigt pissigt, särskilt på höger öga. Har inte gjort någon synundersökning för linser på många, många år och jag borde nog göra det snarast tror jag. MEN jag beställer ju mina linser på nätet (vem har råd att köpa linser hos optikern längre!??) och hur får man en optiker att bara göra en linssynundersökning utan att jag kommer att köpa linserna därifrån? Det vill väl ingen optiker göra? Kan farbror optiker T svara på det tro? Kan man ringa och beställa tid för linssynundersökning och be att få receptet utan att sedan köpa linserna hos optikern ifråga?


Nu måste jag och mitt arma huvud städa burar och plugga matte. Stackars oss... 

 
 
Ingen bild

Optiker T

16 april 2008 19:49

Såklart att man kan gå till optikern för att få ett linsrecept (och glasögonrecept). Ring Synsam i Gävle och boka tid samt säg att du vill ha receptet med dig.
Det är inte ovanligt att folk gör så! Be dem kolla skelning också och berätta om din huvudvärk.

 
Ingen bild

Sophie

16 april 2008 21:31

Tack optiker T! Kollade faktiskt på synsams hemsida efter att jag skrev inlägget och upptäckte att de också säljer linser på nätet numera! Och boka tid för linsundersökning kunde man också göra online, så det har jag gjort. Ska dit på lördag. Duktigt va! :)

 
Annie

Annie

16 april 2008 23:20

Optikern håller på att tramsa om det där med skelning hela tiden... bry dej inte så mycket om det. Han tror att ALLA skelar ;-)

Hoppas att det hjälper med linser. Gick själv för några år sedan med konstant huvudvärk i två års tid, och en dag gick jag till optikern (inte Optiker T dock). Han ifrågasatte vad det var för pucko (och det var inte heller Optiker T vill jag förtydliga) som gjort synundersökning för de glasögon jag hade då.. de hade nämligen DUBBEL styrka mot vad jag behövde. Panodil-kontot minskade drastiskt efter det :-)

http://peek-a-boos.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

16 april 2008 23:50

Och hos de man beställer sina linser av kan man också beställa synundersökning av - i alla fall vissa företag. Har en nära vän som gjorde så och då blir det (mycket?) billigare. Då får man gå till en optiker som de har avtal med.

http://beatniks.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Optiker T

17 april 2008 22:00

och farbror optiker T har jobbat på ett företag som tog emot undersökningar från internetföretaget. Fast det blev ju bara liiite billigare för dem...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards