En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 21 januari 2010

Av S - 21 januari 2010 21:20

Alldeles nyss födde Gizelle sin kull. Två bebisar blev det (om det inte kommer en tredje eftersläntare) och allting gick bra. Just nu kalasar Gizelle på en moderkaka... :-p Det är två self buffar som har ploppat ut, en hane och en hona. Honan har tyvärr ett öronveck men hanen är veckfri.


Bilder och mer info kommer imorgon. :-)

Av S - 21 januari 2010 13:04

Häromdagen fick jag ett mail från pappan i familjen som köpte Smoothie och Semifreddo strax före jul. Nu har tydligen dottern (som fick marsvinen) tröttnat och tycker att det är mer jobbigt än roligt så det blir troligen så att jag tar tillbaka killarna och försöker omplacera dem. Det är ju två otroligt mysiga och söta killar så det borde inte bli några problem att hitta ett nytt hem åt dem men det är klart att det är knepigare ju äldre de blir, nu är de knappt 3 månader gamla.


Om någon vill ha två sötnosar till kel och petutställning så är det alltså bara att höra av er!


    


Av S - 21 januari 2010 11:58

Några marsvinsbebisar har det inte kommit ännu... Gizelle är på dygn 70 nu så bebisarna kommer ju verkligen när som helst nu! Hon verkar ha lite förvärkar men jag har inte sett några jättetydliga tecken på att det är på gång.


Hon äter fortfarande dåligt på egen hand så jag handmatar med fortimel + critical care flera gånger om dagen. Hon tycker att det är jättegott ochs liter och drar i sprutan så det är ju ett gott tecken iaf. :-)

Av S - 21 januari 2010 11:51

Gårdagens barnvaktning gick bra. :-) Jonas lekte, busade, åt och sov och gnällde bara litegrann och det var inte farligare än att faster kunde trösta på en gång. :-) När vi skulle klä på honom för att möta upp mamma Pernilla igen så blev han jätteledsen och ville inte alls sätta på sig overallen, men så kom Petri på att leka tittut och det var tydligen rätt kul! Petri fick stå och gömma ansiktet bakom händerna och sedan ropa tittut under hela tiden som jag klädde på Jonas och det var Jonas mycket nöjd med. :-) Att bli kittlad på magen är också roligt tycker Jonas - då skrattar han högt! Söööt!


   



Idag går mina tankarna lite extra åt M & M som nu är på sjukhuset för att äntligen få träffa sin bebis! Vi får väl se om den kommer idag eller imorgon, före helgen borde den väl ändå ha kommit?

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards