En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 6 juli 2008

Av S - 6 juli 2008 17:54

Så var dagens marsvinsmiddag plockad och klar. Eftersom jag tog en längre promenad idag gick jag till gräsplockarstället som ligger lite längre bort. Där fanns det massor med kraftigt grönt gräs, maskrosor, klöver och annat gott så det blev en proppfull kasse. Kändes skönt att röra på sig, promenad tog nog iaf 40 minuter skulle jag tippa.


Nu har jag ätit middag och ordnat matlåda tills imorgon.  Tänkte titta på "Leila bakar" kl 18.30 och kl 19.30 (tror jag) är det "Vad blir det för mat" med Per Morberg, gammalt avsnitt så jag har säkert redan sett det men det är bra ändå. :)


Hittade en himla rolig sida som jag skulle kunna beställa massor ifrån! T.ex monkeys och  muggar med djurnäsor på. :)

Av S - 6 juli 2008 14:57

Usch, det är inte bra för min ekonomi att Petri är borta. :p Shoppar sällan när han är med men idag blev det en del... Dock bara fynd alltihop så jag känner mig ändå nöjd. För 270:- fick jag en aprikos-rosa tunika, ett ljusgult jättesött linne med volangkant nedtill, en långärmad vit tröja i tunnt material och en vit bikini (både över- och underdel) med gröna-limefärgade blommor och blad på. Så det tycker jag ändå var riktiga kap. :)


Gick och strosade i Valbo köpcentrum och på Ikea (jo jag handlade även lite på Ikea... fast det var ju till hemmet så det går på gemensamma kontot) i flera timmar. Trevligt tidsfördriv en söndag när man inte har något bättre för sig.


Nu ska jag ta en promenad och passa på att plocka gräs samtidigt.  

Av S - 6 juli 2008 09:26

Ny dag och nya tag. :) Gårdagkvällen spenderades mest framför datorn. Började titta på en svensk film som hade vunnit något fint filmpris men det var så deperimerande och djupt att jag satte mig vid datorn och surfade istället.


Pratade med Petri vid 24-tiden och bröllopsmiddagen började rundas av då och det hade varit trevligt. :) Brudparet hade överraskat med att gifta sig på plats! De hade nämligen sagt till alla att det redan var gjort sen tidigare (borgerlig vigsel). Om en vecka är jag i Luleå, eller vi kanske redan är på väg till Finland då, ska bli så skönt att komma iväg på lite semester. Det är jag inte bortskämd med direkt. Men när jag har pluggat klart och börjat tjäna pengar då j**lar! Då ska det resas! Känner att jag verkligen, verkligen skulle vilja åka iväg med Petri till ett varmt land någonstans. Det spelar inte så jättestor roll vart, bara vi får en riktigt skön och rolig semester ihop bara vi två. Men som det är nu är det omöjligt, min knapra studentekonomi tillåter inga utsvävningar till varma länder. :(


Imorgon börjar en ny arbetsvecka och jag hoppas att den går fort. Dels så vill jag komma iväg till Finland och dels så är det tråkigt att vara hemma själv. Jag önskar att jag vore en sån där tjej som tycker att det är toppen när killen åker bort, som partajar järnet, gör allt sånt som hon inte kan/hinner/får göra annars, umgås med sina tjejkompisar osv men det är jag inte. Jag har riktigt tråkigt utan Petri och saknar honom massor. :/ 


Nej, nu är det slutgnällt och jag ska äta frukost! 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards