En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 7 juli 2008

Av S - 7 juli 2008 19:11

Hmm... Gud vad dum jag är. :p Pojke försvunnen som jag nyss beställde har jag ju redan hemma. Lånad av pappa! Har inte börjat läsa den ännu men den ligger på nattduksbordet och väntar. Nu har jag avbeställt ordern och ska lägga in en ny, nu får jag klura ut en ny pocket! :)

Av S - 7 juli 2008 18:57

Nu har jag precis beställt köp-fyra-pocket-betala-för-tre på Bokus. :) Läste i en blogg om en bok som heter Tusen strålande solar, av samma författare (Khaled Hosseini) som har skrivit Flyga drake. Jag har inte läst någon av dem och inte heller sett filmen Flyga drake (har velat men det har inte blivit tillfälle och nu går den inte längre på bio) men denna bloggare var helt lyrisk över Tusen strålande solar och när jag kollade in recensionerna på bokus så har den bara fått toppbetyg. Så nu är de beställda och jag får lite trevlig sommarläsning. Jag hoppas att de hinner komma innan helgen så att jag får med mig dem till Finland och kan ligga och läsa i solstolen i bikini (för givetvis kommer dte att bli jättefint väder nästa vecka har jag bestämt ;) ). Förutom de två böckerna beställde jag också Pojke försvunnen av Anna Jansson och Berätta inte för någon av Harlan Coben. De två sista är deckare och det är vad jag brukar läsa för det mesta.

Av S - 7 juli 2008 16:18

Idag var det lugnt på jobbet. Så lugnt att jag blev hemskickad vid halv två. :p Så då åkte jag och hämtade två balar hö, handlade lite och åkte hem. Nu finns det hö i åtminstone en månad framöver.


Nu tänkte jag stoppa i en maskin tvätt och diska. Inte så roligt men det måste ju göras, har köpt hem blomjord så att jag kan plantera om de blommor som behöver det men vet inte om jag orkar idag. Såg att det var en del på tv ikväll. Tänkte kolla på en dokumentär på 5:an kl 20.00 om hypokondriker (säg vilka dokumentärer de INTE har på 5:an! Enbenta pojkar, män som älskar feta kvinnor, siamesiska tvillingar osv...)  och kl 21 var det Lyxfällan. Sen är det dags att sova igen. :p


Quilla är på dygn 67 idag och nästan helt öppen, både i bakre och främre fogen. Det innebär att bebeisarna kan komma precis när som helst nu! Så spännande! :)


På onsdag ska jag bada alla småbebisar som ska lämnas hos Anki på torsdag och sedan vidare till SM. Och på fredag är det den sista packningen som gäller. Tidigt på lördag morgon drar jag norrut! Som jag längtar! :)

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards