En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 30 juli 2008

Av S - 30 juli 2008 12:59

Är hemma från jobbet idag. :/ Hade ont i huvudet större delen av dagen igår men det kändes inte riktigt som migrän och lindrades av vanlig Ipren. Gick och la mig i tid och tänkte sova bort värken men hela natten sov jag oroligt, vaknade flera gånger med samma dunkande huvudvärk och imorse när jag vaknade var det värre än någonsin. Så det blev inget jobb idag. Kunde inte ta någon tablett heller eftersom jag mådde så illa att jag inte kunde få i mig någonting till den, kan inte ta tabletten på fastande mage för då kommer den upp illa kvickt. :/ Vaknade till igen vid 10-tiden och då kändes det lite bättre så jag skyndade mig att dricka ett glas yoghurt och ta en tablett, la mig i sängen igen och vaknade en timme senare och mådde riktigt illa, så illa att jag var tvungen att spy... :/ Men tabletten hade ju iaf hunnit verka i en timme, kändes lite bättre efteråt så jag satte mig vid datorn men efter bara fem minuter kom illamåendet igen och jag gick och la mig i sängen. Vaknade igen strax efter 12 och nu känner jag mig mycket bättre. Ringde till vårdcentralen för att antingen få en ny tid hos läkaren eller så får de hitta på något annat för det här håller inte. Som det är nu har jag flera migränanfall per månad och det kan inte vara normalt. Det känns verkligen inte bra att knapra migränpiller så ofta även om de faktiskt hjälper när jag väl tar dem. Läkaren pratade förut om att sätta in någon förebyggande behandling t.ex akupunktur så vi får väl se. Samtidigt känns det som att jag vill att de ska kolla upp ordentligt, med t.ex röntgen av skallen, så att det inte är något annat som spökar.


Nu är klockan över ett och jag ska försöka göra någon nytta här hemma. Ska försöka ta mig ner på stan till Apoteket också och hämta ut migränpiller för de är helt slut nu och man vet aldrig när de behövs nästa gång. 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards