En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 30 juni 2011

Djurtillbehör på nätet

Av S - 30 juni 2011 16:30

Jag har nu beställt en utebur till de marsvin som ska vara på grönbete hos pappa medan vi är på semester i Finland. Efter mycket surfande hittade jag en variant på engelska ebay som jag fick till ett bra pris. :-) Det som måste fixas är dock ett stort hus som grisarna kan gå in i om det regnar t.ex samt att vi måste säkra botten på buren och en bit upp på kanterna med hönsnät. Hagen har nämligen ganska stora "nätmaskor" och det kommer ju att bo ganska små bebisar i den så jag vågar inte riskera att de tar sig igenom. Här kan ni se buren som jag budade hem, scrolla ner på sidan så finns det en massa bilder där.


Jag kan verkligen rekommendera både tyska och engelska e-bay om man vill hitta billiga och bra burar, eller djurtillbehör över huvud taget. På tyska e-bay köpte vi en kattställning för ungefär halva priset jämfört med vad den skulle kosta i Sverige - och det var inklusive frakt! Det kan vara lite klurigt att förstå allt om man inte kan tyska men då är google translate en mycket god vän. :-) Man behöver bara skriva in adressen till sidan man vill översätta så fixar google en översättning på allt och även om det inte blir perfekt meningsuppbyggnad så förstår man iaf det viktiga.


Häromdagen klickade jag även hem lite grejer till både katterna och marsvinen (jag måste ju få tröstshoppa lite rolig burinredning nu när jag ska sälja så många marsvin...) från den tyska webshoppen Zooplus. Det finns massor med roligt där och till bra priser! Frakten var gratis om man kommer upp i 65 Euro men annars kostar den ända bara 6,9 Euro till Sverige, inte alls farligt ju.

 
 
Ingen bild

Maria Larsson

30 juni 2011 19:22

Tack för tipsen. Vad händig du är. De kommer säkert trivas i nya huset och få obegränsat med gräs :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards