En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 26 mars 2010

Av S - 26 mars 2010 19:26

Har precis haft besök av ett stort gäng av Petris gamla jobbarkompisar och nu har de dragit vidare till en restaurang i närheten. Anledningen till besöket var en sorts avskedsfest för Petri. Alla tyckte (eller sa åtminstone det) att lägenheten var jättefin och det är förstås kul att höra. :-)


Vad som däremot förvånar mig är att de flesta (majoriteten var medelålders män) tror att det är jag som har bestämt precis hur allt ska se ut och att Petri är den som har fixat det... "Jaha, vem är det som har bestämt hur det ska se ut här då?" frågade de och när jag svarade att det har vi gjort tillsammans så var det bara ett stort skratt som hördes. "Höhöhö, ja det brukar låta så! Så säger vi hemma hos oss också... Höhöhö!" Och jag blir mörkrädd när jag hör deras inställning! Vad lever de i för stenåldersvärld!?


För oss är det ju självklart att vi ska vara överrens om hur vårt hem ska se ut och att vi hjälps åt med att fixa det. Visst, Petri har gjort mer än mig vad det gäller den praktiska biten eftersom han är bättre på vissa saker men vi har ju bestämt allting tillsammans! Petri har väldigt bestämda åsikter om vad han tycker är fint och inte fint. Och jag har minsann rivit väggar, murat hörn, slipat, målat, tapetserat, monterat kök och burit ner massor med betong nedför alla trappor! Jag har verkligen inte stått i mitt lilla förkläde vid spisen och bara pekat på vad Petri ska göra, vilket många verkade tro...


Petri har tidigare berättat att många har den här stenålderssynen men inte trodde jag att det var så illa! Jisses... Och inte säger man något heller förstås, man bara ler och skrattar med fast man egentligen har lust att skrika att det minsann inte alls är så!


Jag kan bara föreställa mig vad de tänkte när de kom in i marsvinsrummet! *hehehe* Ett helt rumt fyllt med marsvin! Det är ju bara barn som har det! ...och så många? Ojojoj... Hur kan Petri tillåta det? Några verkade faktiskt genuint intresserade och frågade en massa men de flesta tyckte nog bara att det var väldigt, väldigt konstigt. På sin höjd att man kan ha katt eller hund som husdjur liksom.


Ja jag säger då det. ;-p

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards