En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 3 mars 2010

Av S - 3 mars 2010 19:46

Lilla Odelia är fortfarande till salu. Imorgon blir hon 6 veckor och är alltså leveransklar och redo att flytta när som helst. Hon kan t.ex tas med till Kungsgården-utställningen nästa lördag.


   

Sen är förstås Semifreddo och Smoothie till salu fortfarande också. Två mycket charmiga, pigga och goa killar!


 

Av S - 3 mars 2010 19:04

Jodå, Fortimel skogsbär gick bra det med. :-) Skönt!


Ikväll är jag gräsänka eftersom Petri är i Skellefteå för att besöka någon gruva i hans nya jobb. Han kommer hem först imorgon så jag får glatt spendera kvällen ensam. Och inte blir det bättre av att jag har tenta imorgon heller...  Har gjort en massa saker utom att plugga idag känns det som. :-/ Visst har jag suttit en del vid böckerna också men inte så mycket som jag borde ha gjort kanske... Ska göra ett sista ryck nu innan jag unnar mig en tv-kväll i soffan med katterna.

Av S - 3 mars 2010 17:28

Vanilla börjar nu närma sig slutet på sin dräktighet. Jag vet inte exakt när hon blev parad men jag har gissat på 1/1 eftersom jag såg ganska färska spår av parning när vi kom hem den 2/1. Men hon kan alltså ha blivit parad någon dag tidigare också. Om hon blev parad den 1/1 så har hon idag gått 61 dygn.


Jag hoppas nu bara att allt går bra med kullen. Vanilla är lite småkinkig med maten så jag har börjat ge henne Fortimel några gånger om dagen för säkerhets skull. Det går ner riktigt bra, hon tycker att det är gott, men idag tog det slut och jag var tvungen att köpa en annan sort som hette Rescue eftersom de inte hade Fortimel inne. Det var inte alls populärt och det känns inte bra att tvinga i henne det så jag ringde Apoteket och luskade fram vart det finns Fortimel här i stan. Tyvärr fanns det inte jordgubbssmak någonstans (det var den hon gillade så mycket) utan det närmaste som gick att komma var skogsbärssmak. Så nu blir det till att ge sig ut och köpa ännu en dyyyr förpackning... Och hoppas på att hon tar emot skogsbärssmak. :-/ Vad gör man inte för sina älskade grisar...


 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards