En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 13 mars 2010

Av S - 13 mars 2010 22:44

Ujuj... Nu är det en trött Sophie som bloggar. Sov knappt något alls inatt, vi gick väl till sängs strax före halv tolv och sedan vaknade jag vid 3-tiden och sov jätteryckigt ända till kl 5 då jag i princip gav upp och låg och klappade på Siri istället tills klockan ringde. ;-p Vet inte om det var mitt onda tandkött (visdomstand som spökar) som störde min sömn eller om det bara var natten-före-utställning-stress. Nu har jag iaf precis tagit en varm dusch efter melodifestivalen. Hann inte hem från årsmöte + styrelsemöte innan melodifestivalen började utan missade första numren. Och sen började tvn hacka igen. Jag blir GALEN! Startade om digitalboxen och då funkar det plötsligt inte alls, kom bara upp ett felmeddelande om att jag skulle prova att starta om boxen. Vilket jag gjorde sisådär fyra gånger utan resultat. Då började jag gråta. Trött som en gnu men fortfarande med en massa stress i kroppen efter utställningen, ont i tandköttet och så får jag inte se melodifestivalen! Det blev liksom för mycket... Men så kom jag på att det ju faktiskt går att titta på en del kanaler genom det vanliga marknätet! In med antennsladden och tjoff så fick jag se sista artisten iaf och omröstningen. Jag torkade tårarna och åt nybakat bröd som Petri hade gjort idag. :-) Dessutom tycker jag att det var en helt okej låt som vann.


Utställningen då... Tja, förutom all stress och allt roddande för att få allt att gå ihop så gick det väl väldans bra! :-) Det kändes som om det flöt på rätt bra. Självklart krockade massor så domarna fick styra om bedömningsordningen allt eftersom men det är väl som vanligt vid dubbelutställningar... Jag ställde ju Nellike i ena BIS:et och Meya i andra. Nellike fick 88p, cert och blev BIR-jr (enda selfen) och Meya fick 89p, cert och blev BIR-jr (enda selfen). Dessutom fick Meya en BIS-jr 4:e placering! Jag visste väl att hon skulle gå hem hos domare M. :-) Det enda hon hade att klaga på var öronen som är lite lätta. För Gizelle gick det väl helt okej också, hon fick bra poäng men det fanns andra i klassen som var bättre så det blev inga topplaceringar.


Crepes och Odelia påbörjade sina resor mot nya hem och under kvällen hade jag fått mail från Crepes nya matte om att hon var framme och mådde bra. Odelia får övernatta hos L&C innan hennes matte hämtar henne imorgon.


Och det nästan bästa av allt idag... :-) Smoothie och Semifreddo har fått ett alldeles eget jättemysigt och bra hem. De har dock inte flyttat ännu utan gör det imorgon eller på onsdag. Det ska förberedas lite inför deras ankomst först bara. Deras lillmattar var jättesöta och pålästa och jag är säker på att det kommer att bli kanon för killarna med ett hem där de får all uppmärksamhet - det förtjänar dem!


Jag har vägt Vanillas bebisar nu på kvällen och de har nu passerat sin födelsevikt allihop så det verkar som om alla kommer att klara sig. :-)


Nej, nu ska jag slänga mig i soffan och zappa lite tills ögonen faller ihop... Petri är inte hemma utan är iväg och spelar poker så han ramlar nog inte in förrän sent. Trist att gå och lägga sig själv men, men, jag vaknar nog när han kommer hem sen.


Tusen tack alla hjälpsamma människor för en trevlig och lyckad utställning!

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards