En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 7 april 2009

Av S - 7 april 2009 12:01

Idag anlände goodiebagen som jag skrev om förut! Åh vad roligt att få paket och inte riktigt veta vad det innehåller. Jag förespråkar helt klart överraskningar! :-)

 


Så här såg innehållet ut och en del saker var väl sådär... Tror inte jag kommer att få användning för wallstickersen (Klistermärke i form av murgröna... Hur snyggt är det liksom?) och förmodligen inte heller halsbandet (inte min stil) eller läppennan men resten var väl helt okej. Muminstrumporna var jättesöta och i min storlek också! Och en ipod shuffle ville jag verkligen ha! :-)



Av S - 7 april 2009 09:22

Igår kväll fick jag åka in akut till veterinären med Åssian. Jag hörde hur någon pep hjärtskärande ifrån marsvinsrummet och det var Åssian som kissade blod. :-( Ringde till veterinären och fick komma in på en gång (trots att de snart skulle stänga och låg efter med de inplanerade besöken skulle det visa sig sedan) När vi väl fick träffa en veterinär så kunde han inte känna något särskilt som skulle orsaka blodet men uppenbarligen gjorde det ont på Åssian och det kom blod. :-/ Han funderade på urinsten men han kunde inte känna någon sten och blåsan var inte större än normalt så det borde inte vara felet. Så Åssian fick en spruta i nacken med långverkande antiinflammatoriskt och smärtstillande för att behandla symptomen och åtminstone se till så att han inte har ont, sen får vi se hur det utvecklar sig de närmaste dagarna. Blir det inte bättre så får han nog somna in. Uppenbarligen är det något knas med bölden ovanför snoppen som bara fylls på igen och så nu detta med blod i urinen. :-/ Stackars lilla gubben...

Av S - 7 april 2009 09:16

I lördags var jag och Petri i hufvudstaden. Tack vare pappas GPS lyckades vi hitta rätt men utan den hade det nog varit omöjligt... :-p Jag hälsade på Malin och Petri hälsade på sin kompis som också bor i Stockholm. Det var verkligen kanonväder så jag och Malin och hennes sambo satt ute på deras balkong och njöt av vädret och åt bullar. Malin och Martin ska ha en bebis (människobebis alltså, kanske värt att nämna i denna blogg där det ofta pratas om marsvinsbebisar ;-p) snart, så Malins mage är lite rund just nu. ;-) I mitten på maj är den beräknad att titta ut och då tänker iaf jag komma och hälsa på igen, vare sig föräldrarna vill det eller inte! ;-)

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards