En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2008

Utrensning

Av S - 29 oktober 2008 08:11

Ställde klockan på 8 trots att jag inte har någon skola idag. Men ska man plugga till en tenta så måste man ha disciplin... :-p Ska bara scanna av de viktigaste sidorna på nätet innan jag sätter mig vid böckerna.


Drömde så konstigt inatt. J hade en cream/white/black hona som såg ut som Humlan som jag hade förut, fast med andra färger då. På något konstigt sätt råkade jag tappa henne så att hon bröt baktassarna precis vid fotlederna. Det såg jätteläskigt ut och blödde massor och jag började direkt fundera på vad veterinären skulle tro när jag för tredje gången på kort tid kommer in med ett sjukt marsvin. Det var skönt att vakna sen!


Har känt de första fosterrörelserna på Yalima nu och hon börjar bli tjock om magen. :-) Hon har knappt 4 veckor kvar på dräktigheten. Även Calaisa är nog dräktig, har inte sett att hon har brunstat igen sedan förra parningen så förhoppningsvis tog den. :-)


Har börjat sälja lite grejer på tradera också. Tänkte dryga ut kassan lite. Men jag vet inte jag... Satte utropsprisen till 1 kr eftersom jag har en känsla av att det går bättre då, folk vill inte börja bjuda om lägsta priset är t.ex 50:-. Har mest lagt ut kläder och faktiskt fått bud på tre av sakerna (mitt alias är luneas om någon är nyfiken). Tänkte även lägga ut en massa playmobil-leksaker som jag har kvar sen jag var liten. Allt i jättefint skick och alla delar kvar osv men så kom Petri och tyckte att det var dumt. Det kan ju vara kul att ha kvar om man får egna barn någon gång. Så ja, det fick stanna kvar. Anledningen till denna traderaförsäljning är att vi rensade förrådet i söndags. Det har tidigare varit FULLPROPPAT med grejer sedan vi flyttade ihop. Det blev förstås mycket över eftersom vi båda två hade samma sak av många prylar, två kaffebryggare, massa porslin och glas, möbler osv. Så nu är det rejält utrensat och vi har kastat massor! Och ska även lämna iväg porslin + glas + köksbord + soffbord till Röda korsets försäljning. När vi en gång stuvade ner allt där i förrådet så visste vi ju faktiskt inte hur långvarigt det skulle bli - det kanske inte alls skulle funka att bo ihop och att då ha slängt en massa saker som skulle behövas snart igen vore ju dumt. Men nu, 1,5 år senare, är alltså utrensningen gjord och det kan kanske ses som ett stort steg att göra sig av med sina "ungkarlsprylar". ;-)


Nej, nu ska jag göra mig en kopp te och ta itu med pluggandet!

 
 
Denise

Denise

29 oktober 2008 22:00

Åh Humlan, världens bästa Humlan! :)

http://novastardust.bloggagratis.se

 
Ullis

Ullis

30 oktober 2008 15:58

Ha lite is i magen. Budandet brukar inte komma igång på allvar förrän dagen innan auktionerna går ut.
Sålde själv för 800 förra veckan ;-)

http://vanerlands.bloggagratis.se

 
Vanessa

Vanessa

31 oktober 2008 13:18

Vilka JÄTTEGULLIGA marsvin

http://vanessass.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards