En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 12 juli 2006

Av S - 12 juli 2006 20:30

Nu så har de anlänt! :) Jag stack iväg i ett par timmar för att köpa hö och mat och när jag kom hem igen så satt där två små bebisar under Madeira, alldeles torra och tvättade så hon måste ha fött alldeles precis efter att jag gick hemifrån. En hona och en hane blev det, jättesöta båda två men honan har tyvärr ett öronveck (skönhetsfel som man helst vill undvika att avla vidare på). Hanen är redan tingad men honan är till salu *blink blink* ;)Nu väntar jag på att lilla svarta honan Black Beetles nya familj ska komma och hämta henne. Hon går i samma bur som madeira och bebisarna, det är väl lustigt... En flyttar ut och två nya anländer till världen. :)

Av S - 12 juli 2006 10:03

Igår satt jag uppe till över midnatt och väntade på bebisar... Tyckte absolut att Madeira betedde sig precis som om hon skulle börja föda närsomhelst men nej då... Vid 00.15 gav jag upp och gick och la mig och det har naturligtvis inte kommit några bebisar än! *suck* Idag är hon på dygn 70 vilket brukar vara absolut senaste dagen de föder på, så idag borde verkligen ungarna komma. Jag är så nyfiken ju!Har hunnit bada lilla Black Beetle nu på morgonen också, hon ska flytta idag eller imorgon så nu fick hon sitt första bad. :) Lite läskigt var det men hon klarade det galant ändå tycker jag. Imorgon är det badning av Leonora, Ruuben och Qiana som gäller. Känns skönt att inte ha så många att bada, Qiana är dessutom så liten att det kommer att gå på ett naffs att få henne torr. :) Idag ska jag försöka trimma klart det sista på grisarna som ska med. Får se hur det går... Måste vänta tills solen har gått förbi balkongen, brukar sitta där ute och trimma för att slippa allt hår inomhus men att sitta och trimma i gassande sol är inte kul vare sig för mig eller grisarna.

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards