En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 31 mars 2011

Jag är i Malmö!

Av S - 31 mars 2011 08:16

Nu är jag i Malmö på hotellet. Har precis ätit frukost och är mätt och belåten. Det var väl ingen dignande frukostbuffé men helt okej och när allt kommer kring så äter man ju ofta samma saker som hemma i alla fall. ;-) Det fanns minimuffins och spettekaka (?) men jag avstod båda delarna, var redan proppmätt av yoghurt, smörgås, juice, te och kokt ägg. Får se om jag orkar med imorgon istället.


Pratade nyss med Petri som ju är kvar hemma i Gävle och sköter markservicen, dvs tar hand om djuren. Allt var bra med alla och det hade gått bra vid marsvinsmatningen imorse. :-) Två katter hade han också haft i sängen inatt.


Nu ska vi strax dra iväg på kick off, vi ska till "ett hemligt konferensställe utanför Malmö"... Blir intressant att se vad de har kokat ihop! Det är lite introduktion till det här projektet som jag är med i och lite teamövnigar och aktiviteter. Imorgon förmiddag  åker jag tillbaka och väl på jobbet igen vid 14-tiden, så det blir en fredag som mest går i resandets tecken.

 
 
Denise

Denise

1 april 2011 19:14

Jag saknar min lilla guling, ge honom en stor puss från mig :D

http://novastardust.bloggagratis.se

S

1 april 2011 19:52

Det ska jag absolut göra! Han har fått träffa Vaniljhjärta idag men det går väl inte lysande direkt. Vaniljhjärta är taskig mot honom och hackar tänder så just nu bor de i köket för att hon ska känna sig lite osäker och inte våga gå på honom. Vi får se hur det går, om hon fortsätter att gå på honom så får jag sära på dem och göra ett nytt försök senare men jag hoppas att de ska komma överens. Stackars Sahrami, han fattar inte alls varför den där tjejen är så taskig! Han vill ju bara mysa. ;-) Just nu ligger de och vilar i varsitt hörn så inget tandklapprande nu iaf.

 
Denise

Denise

1 april 2011 20:06

Haha vilken kaxig tjej! :) Ja, stackars Sahrami, han som är så snäll mot allt och alla, han får visa sina stora tänder så kanske hon blir rädd :P

http://novastardust.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards