En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 25 april 2007

Av S - 25 april 2007 21:27

Äntligen har vi fått igång internet. Eller vi och vi... Jag. :) Petri är borta över natten på kurs så jag får glatt klara mig själv. Vi håller på och tapetserar för fullt så det är fortfarande kaos hemma med ouppackade flyttkartonger överallt. Det är ju ingen idé att packa upp innan vi har tapetserat klart, då måste vi ju ändå flytta undan saker.

 Marsvinen mår utmäkrt och har funnit sig väl tillrätta i sitt nya hem. Marsvinsrummet blev jättebra även om jag saknar de stora 140*50-burarna som jag hade förut. De här burarna känns lite för små för tre vuxna marsvin. Bebisar har dte också kommit här. Madeira fick tre bebbar för en vecka sen ungefär. Tre saffrons - två selfhanar som är till salu och en crestad hona som kommer att stanna. Jättesöta och fina alla tre. :) Mamma Madeira har mått bra hela tiden ända tilsl för ett par dagar sedan. Då började hon se ruggig ut. :/ Hon äter dock men verkar ha lite svårt att tugga och när jag tittar i munnen på henne ser det aningen rött och lite  svullet ut. Trugar med massa gott och hon äter med god aptit så jag hoppas att hon piggnar till snart igen.

 Förra veckan var vi till Lantmännen och skulle köpa hö men då visade dte sig att de inte säljes hö i bal här i Gävle... Nehepp... Vad göra!? Fick köpa en 110 liters påse med "delikatesshö för smådjur" för hutlösa 99:-. Att sen höt är gult, hårt och grovt gör ju inte det hela bättre... Marsvinen verkar inte alls gilla det. Satte så ut en annons om hö köpes på Blocket och fick svar direkt! Så nu har jag hittat ett stall alldeles här i närheten som jag får köpa hö för 50.-/bal från. :) Skitbra!

 

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards