En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg den 7 juni 2009

Av S - 7 juni 2009 20:12

Vilken utställning det blev! :-) Liten men naggande god och med trevligts ällskap. Tänk vad mycket lättare det går när man hjälps åt. tack vare att så många stannade kvar och städade var det hela fixat på en halvtimme.


Och utställningsresultaten då... Jaa, vad ska jags äga. Det blev storslam för lilla Tosca. :-) 89p, cert och BIR-jr. I finalen tittade domaren många, många gånger på Tosca, hon blev vänd och vriden på och detvet jag ju brukar betyda något bra. Men inte kunde jag väl drömma om att hon skulle ta hela alltihopa!? Min lilla Tosca-gris blev BIS-jr! :-D Helt galet och väldigt roligt förstås. Jag är såå stolt över min lilla skrutta, extra roligt också med tanke på att hon faktiskt är född i en petkull... ;-) Jag satte ju faktiskt Tosca som profilbild för bara någradagar sedan efter en fotosession med sötgrisen. :-)Här är den i större format.


 


För Lucky Me gick det också bra, han fick 89 p och cert trots att han var helt omöjlig på attstå stilla. Han ville bara gå av plattan hela tiden. Men nu har han iaf två cert och behöver bara ett till innan han är champion. Till nästa utställning blir det platträning... ;-p


Hade med Jonah till salu men ingen nappade så han är fortfarande till salu. Ingen som är sugen på en väldigt söt och lugn liten kille? :-) Här finns en annons med lite bilder på honom: marsvinifokus

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards