En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 23 april 2006

Strax iväg!

Av S - 23 april 2006 13:42

Ska strax åka iväg till Tungelsta och hämta hem mina två nya engelska grisar. Ska bli jättespännande att se dem IRL! Har bara sett en bild på honan tagen för rätt längesen. Åtekrommer kanske senare ikväll och rapporterar. :)Edilonas lilla dotter är sämre idag, nu är jag ganska säker på att hon inte kommer att klara sig. Hon sre inte alls pigg ut och Edilona verkar inte bry sig så mycket om henne heller och det brukar ju vara ett tecken på att något är fle med ungen. Förmodligen har hon varit svagare än sina bröder ända sedan födseln och kanske var det därför som Edilona inte tvättade henne ordentligt den gången när hon blev förstoppad pga intorkat bajs i rumpan som täppte till. Nu hoppas jag bara att hon får somna in fort i närheten av sina syskon och mamma. :( Tråkigt och sorgligt men det är ju naturens gång. Att försöka stödmata henne med välling tänker jag inte göra, om hon inte kan klara sig på egen hand så är hon ingenting som man bör fortsätta avla på tycker jag. Låter kanske hårt men är tyvärr sant. Jag har försökt förut med blandat resultat men har sedan en tid bestämt mig för att inte försöka rädda alla svaga ungar till varje pris.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
<<<
April 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards