En marsvinsuppfödares liv och leverne

Alla inlägg under januari 2011

Av S - 4 januari 2011 21:10

Här kommer två bilder på Nellikes och Pimpinellas magar. Nellike är nu på dygn 66 och Pimpinella på 58. hur många bebisar tror ni de får? :-)


 

Nellike


 

Pimpinella

Av S - 1 januari 2011 16:54

Så var det 2011 då. Tiden går... Nyårsaftonskvällen spenderades hos vänner med god mat och trevligt sällskap. :-) Grisarna och katterna fick vara hemma förstås men jag tror att de tog det med ro. De har inte visat några tendenser till att bli stressade av smällare eller raketer tidigare.


Idag när vi kom hem igen gjorde jag ett seriöst försök att sätta ihop Teo med Lucky Me. Jag badade båda två och lät dem träffas i en inhägnad i köket där ingen av dem varit tidigare. Men nej... Det gick inte, faktiskt så gick det värre än vid förra försöket när de var obadade. De rök ihop två gånger och då beslöt jag mig för att dela på dem. Men jag ska prova att ha dem i stora burskåpet och dela av en bur med galler så att de kan se och känna lukten av varandra en tid så kanske det går bättre sen. Vore ju himla trist om de måste gå ensamma båda två. :-/


Och mina dräktiga honor då... Ja nu blir jag sådär osäker på Nellike igen. Jag trodde ju att hon bara skulle få en bebis igen men nu tror jag att hon ändå har två i magen för jag tycker mig känna ett huvud på varje sida. Vi får väl se... Sist började ju också tveka mot slutet så det kan väl mycket väl vara bara en bebis igen. Konstigt bara hur jag kan känna något som känns som en skalle på båda sidorna samtidigt.


Nej, nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir ren och fräsch igen. :-) Vi fick en massa godluktande grejer från lush i julklapp av mamma och Becke så jag tänkte botanisera lite i den lådan.


God fortsättning på er!

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards