En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Bråda dagar

Av S - 14 januari 2009 11:55

Nu är det bårda dagar för Sophie. :-p Samtidigt som jag inget hellre vill än att planera och klura på nya lägenheten så måste jag plugga inför statistiktentan på lördag. Dessutom har vi haft ett helt meningslöst PM som ska in den här veckan i en annan kurs. Det är tack och lov avklarad nu, men vi la inte ner särskilt mycket arbete på det.


Handpenningen är nu inbetald och vi har fått en ny hyresgäst på vår nuvarande lägenhet redan från den 15 februari så nu gäller det att starta med renoveringen så fort som möjligt. De sista bankpapprena ska fixas på fredag och sedan är lägenheten helt och hållet vår! Imorgon kommer pappa och kollar på elen och hjälper oss att märka upp alla ledningar samt förbereda inför rivningen av köket och väggen. På lördag skriver jag tenta på förmiddagen och sedan kan jag helhjärtat ägna mig åt rivningen. Köket är så gott som helt bestämt nu. Vi har ändrat oss ang luckorna, det blir troligen Ikeas Ädel i vitt istället för Lidingö som vi var inne på förut.


Så bloggen kommer nog att gå i träda en del framöver skulle jag tro... Blir inte mycket tid över till bloggande med flyttförberedelser, renovering och skolarbete samtidigt. Men OJ! vad bra det kommer att bli till slut. :-) Ska försöka fota före och efterbilder, det kan ju vara kul att se när allt är klart. Man kommer nog inte att känna igen sig riktigt när väggen är borta och nya köket installerat. :-)

 
 
Ullis

Ullis

14 januari 2009 14:46

Återigen ett stort grattis! Så kul med nåt eget som man kan inreda som man vill. Hoppas ni kommer att trivas!

http://vanerlands.bloggagratis.se

 
Ewa

Ewa

14 januari 2009 15:16

Då få ni ha det så bra tills du hinner blogga igen!
Glöm inte att andas!!
Kram och hälsningar från Humlan som lever livets glada dagar

http://fundringar

 
Gisela

Gisela

15 januari 2009 20:23

Ja, båda barnen är till salu. Men det är ju hanen som sitter till vänster men honan är lika söt i verkligheten. Det kommer fler bilder och du får gärna köpa henne om du vill.

http://svinkonst

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards