En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 8 januari 2009

Nästan klart!

Av S - 8 januari 2009 09:58

Nu är kontrakt skrivet på lägenheten och banken har gått med på att låna ut pengar till oss. Uppsägningspapprena på nuvarande lägenheten är påskrivna och inskickade. Vi kan få tillträde till lägenheten när som helst egentligen eftersom den står tom nu men vi har ju en uppsägningstid på 3 månader här och om ingen vill flytta in här tidigare så är det ju 1 maj som gäller. Om det blir så så kommer vi att ta över nya lägenheten den 1 april så att vi hinner fixa med köket innan vi flyttar in "på riktigt". Det verkar dock som om det ev skulle kunna flytta in någon här tidigare och isf går ju allt mycket snabbare. :-) Det ska bli SÅ roligt och spännande!


Lite lustigt är att man har fått helt nya ögon för mycket. Ett kök är inte längre bara ett kök utan man studerar det väldigt noga för att se om man kan få lite inspiration. :-)


Katterna och marsvinen verkar ta nyheten med r. ;-) I förrgår satte jag ihop Bedelia med Pannacotta och Åssian. Tanken är att de två tjejerna ska få gå ihop under sina dräktigheter, Bedelia är redan dräktig med Nonne och Pannacotta med Åssian. Det går väl rätt bra, snarare att det är Åssian än Pannacotta som är jobbig på Bedelia. Det är säkert nyhetens behag. ;-)


Snart ska även Elodie och nya Lucky Me få flytta ihop men då blir Elodies kompis Gizelle ensam i sin bur, vet inte riktigt hur jag ska lösa det. Ev att hon får bo med Yalima ett tag när hennes burkompis Calaisa sätts med hane igen snart. Men å andra sidan så ska Yalima sättas med hane också om ett tagoch då blir Gizelle ensam igen. Knepigt...


 
 
Ingen bild

mamma

8 januari 2009 14:40

gå in på www.annatkok.se. Flera läckra köksalternativ.
PUSS

 
Frideborg

Frideborg

8 januari 2009 21:40

Jag bor gärna med Gizelle ett tag ^^,
Vi har säkert jätteskoj ihop :D

http://grisenfrideborg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards