En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 8 november 2010

Renovering pågår

Av S - 8 november 2010 10:25

Nu är snart garderobsrenoveringen klar! Håller på och målar de sista luckorna nu och ikväll eller imorgon bitti är det klart! :-) Det blir jättefint, väldigt fräscht jämfört mot de gamla smutsgula garderoberna... Lite synd att jag aldrig tog någon "före-bild" så att ni kunde få se vilken skillnad det blir!


Och garderobsrenoveringen har smittat av sig så nu håller vi även på att fixa till fönstrena som vi har dragit så länge på. Vi har visserligen inte kunnat göra det förrän fönstrena blev bytta så det är ju inte bara vårt eget fel att det har dragit ut på tiden. Idag ska jag åka iväg och köpa färg att måla runt fönster + fönsterbrädor med och i helgen har vi slipat och spacklat och slipat och spacklat osv... ;-) Nu har jag precis slipat lite till samt förhoppningsvis spacklat sista gången kring köksfönstret som var det som var i absolut sämst skick. Det kommer nog att bli riktigt fint i slutändan iaf. Tänkte försöka hinna klart med iaf kök och vardagsrum innan helgen så att det är fint tills det kommer folk hit och firar mig på lördag.


Med grisarna är det bara bra. Pimpinella blev parad i helgen och i den flocken råder lugn och ro. Man märker på Nellike att hon trivs mycket bättre med lite mer sällskap än bara Lucky Me för hon har verkligen levt upp sedan Pimpinella flyttade in. De känner ju varandra sedan tidigare också, de bodde ju ihop tillsammans med Rosmarin innan Nellike sattes med hane.


Nej, nu ska jag sätta fart!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards